گوشت برزیلی در چند نوع مدل وارد کشور میشود و انواع آن کدام است؟ توزیع عمده و تناژ گوشت برزیلی توسط کدام فروشگاهها و مراکز بزرگ انجام میشود؟ در ادامه در مورد انواع گوشت برزیلی و فروش آن صحبت میکنیم.
انواع گوشت برزیلی با برند و مارک های مختلف وارد کشور میشود و عمده ترین انواع آن شامل:
- ران برزیلی
- مغز ران برزیلی
- سردست برزیلی
- گردن برزیلی
- راسته برزیلی
- فیله برزیلی
میباشد. توزیع گوشت برزیلی به اکثر نقاط کشور عمدتا به صورت تناژ است و دلیل آن نیز خرید بالا و عدم توجیح اقتصادی در ارسال های زیر یک تن است. سردخانه های بزرگی مثل سردخانه کاروان، شرکت پامچال آسیا، شرکت پشتیبانی امور دام کشور و … مهمترین و بزرگترین توزیع کنندگان در کشور هستند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.