آیا شرکت های وارد کننده ی گوشت برزیلی را می شناسید؟ کدام بخش از گوشتهای برزیلی پر مصرف تر است: فیله یا راسته؟
در یک لاشه ی ذبح شده ی گاو به طور متوسط حدود 10% از گوشت راسته است که فاقد استخوانهای ریز می باشد و برای تهیه ی خوراکهای ایرانی، به ویژه کباب بسیار مناسب است. فیله، هر چند از نظر طعم کیفیتی بهتر دارد اما تنها 1% از وزن لاشه را تشکیل می دهد و خرید آن در مقیاس بزرگ نمی تواند از نظر اقتصادی چندان به صرفه باشد. ما به شما شرکتهای وارد کننده ی معتبر راسته را معرفی می کنیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.