گوشت برزیلی محصولی بسیار ارزان است که بوسیله شرکت های برزیلی و اروپایی عرضه می شوند و در کشورمان بعنوان بهترین محصولات گوشتی وارداتی ارائه می گردند.
گوشت برزیلی محصولی است که بصورت یخ زده به بازار های داخلی عرضه می گردد و بعنوان گوشت وارداتی و بسیار ارزان قیمت شناخته می شود. این محصولات به خاطر چند دلیل مورد استقبال مردم قرار گرفته اند که یکی از آنها قیمت پایین است و دلیل دیگر کیفیت بالا.
روش یخ زدایی گوشت منجمد برزیلی
گوشت های برزیلی موجود در بازار از آنجایی که یخ زده هستند باید با احتیاط یخ زدایی گردند در غیر اینصورت تمام املاح معدنی از جمله پروتئین و آهن گوشت از طریق خونابه ها خارج می شوند.
در زمان یخ زدایی این محصولات منجمد خونابه های زیادی ممکن است چکه کند که در صورت مشاهده این خونابه ها در می یابیم روش یخ زدایی صحیح نبوده است.
بهترین شیوه برای باز کردن یخ محصولات گوشتی برزیلی این است که آنها را چند ساعت قبل از مصرف به یخچال منتقل کنیم و بعد آن را در دمای محیط بگذاریم تا به دمای محیط برسد و بصورت تدریجی و کم کم یخش ذوب گردد.
با این روش خونابه های بسیار کمی از گوشت خارج خواهد شد و تمام املاح معدنی اش حفظ می گردند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.