گوشت بره برزیلی و گوشت بلدرچین امروز محصولی بسیار باکیفیت بعمل آمده از سالم ترین و اصیل ترین بره های گوشتی ست که امروزه بصورت منجمد عرضه شده و باکیفیت بسیار بالا در اختیار مشتریان و مصرف کنندگان قرار می گیرد.
گوشت بره های گوسفندی امروزه در بازار ایران فروش بالایی دارند که برخی ازین بره ها بصورت منجمد عرضه می شوند و تحت عنوان گوشت های وارداتی برزیلی بفروش می رسند.
گوشت های بره برزیلی نه تنها در خصوص تامین پروتئین ضروری بدن مان می توانند حرف اول را بزنند بلکه از نظر طبخ و کیفیت ظاهری هم بسیار مرغوب بوده و در بهترین جایگاه قرار گرفته اند.
خوب است بدانید که گوشت های بره برزیلی اگرچه منجمد هستند اما هیچ تفاوتی از نظر کیفیت با گوشت های گرم ندارند و این نیز بارها از جانب پزشکان و متخصصان عنوان شده که گوشت منجمد در زمان باز شدن یخ ممکن است کیفیتش را از دست بدهد و نه در زمان انجماد یعنی یخزدایی باید اصولی باشد تا کیفیت گوشت حفظ شود و یخزدایی تدریجی بهترین و استاندارد ترین شیوه است.
فواید و مزایای گوشت بره برزیلی
گوشت های بره برزیلی همانند گوشت دیگر بره ها دارای مزایای مشترکی هستند بدین صورت که گوشت بره و گوشت بلدرچین در کشتارگاه دارای طعمی همه پسند است یعنی اکثر مردم طعمش را بر هر گوشت دیگری ترجیح می دهند.
دومین مزیت این گوشت ها جاذبیت شان است یعنی دارای یک شکل و فرم خوب هستند و از رنگ روشنی برخوردارند همچنین دارای خاصیت مرمری اند و این ویژگی ها را اکثر مردم در زمان خرید گوشت مد نظر قرار می دهند که گوشت بره بخاطر داشتن چنین ویژگی هایی مورد پسند همگان واقع شده.
کم چرب بودن و پرگوشت بودن ملاک مهمی در انتخاب گوشت خوب و باکیفیت بالاست که گوشت بره های برزیلی چنین ویژگی هایی دارند همچنین این گوشت ها با برش های کوچک نیز می توانند در طبخ بیشتر غذاها کاربرد داشته باشند و به راحتی مصرف گردند.
گوشت بره های برزیلی تردی قابل توجهی هم دارند که اگر گوشت با شیوه اصولی یخ زدایی شود این تردی ملموس تر خواهد بود.
خوب است بدانید که که بره های برزیلی در زمان پرورش با شیوه های طبیعی رشد یافته اند و گوشت شان سالم ترین نوع بوده و این نیز یک مزیت به حساب می آید.
منبع: خوراک دام و طیور ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.