گوشت برزیلی مرغوب معمولا دارای چه خصوصیات و نشانه های ظاهری و باطنی است؟ شرکت تولید انواع گوشت برزیلی مرغوب کدام است؟ در ادامه این مطلب پیرامون این موضوعات مهم صحبت میکنیم.
گوشت برزیلی نوعی گوشت گوساله یا گوسفندی است که منجمد شده و به صورت بسته بندی از کشور برزیلی به سایر کشور ها صادر میشود. انواع گوشت برزیلی مرغوب دارای خصوصیاتی است که مهمترین آنها عبارتند از:
- رنگ صورتی و عدم تیره بودن آن
- کم چرب بودن گوشت
- بسته بندی مناسب
- دارای اطلاعات مناسب درباره گوشت و نوع و تاریخ تولید و انقضا
- و…
شرکت تولید کوشت برزیلی از برند های گوناگونی وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از:
- شرکت انجلو
- شرکت فری بوی
- شرکت استرلا
- شرکت جی جی
- شرکت مینروا
- و…
منبع: خوراک دام و طیور ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.