گوشت برزیلی از محبوب ترین فرآورده های گوشتی ست که در درجات کیفی گوناگون ارائه می شوند و اغلب بصورت گوشت ممتاز از طریق دفاتر فروش اینترنتی ارائه می گردند.
گوشت برزیلی نامی بسیار آشنا در بازار تجارت فرآورده های پروتئینه است که امروزه نه تنها در بازار ایران بلکه در بازار های جهانی جای خود را باز کرده اند و حرف اول را در مرغوب ترین کیفیت می زنند.
این گوشت ها که حاصل دام های برزیلی در کشور برزیل می باشند از طریق دفاتر فروش اینترنتی قابل خریداری اند و بوسیله مراکز عرضه کننده هم بفروش می رسند و با کیفیت ممتاز در دسترس مشتریان قرار می گیرند.
تولید گوشت ممتاز برزیلی در برزیل
گوشت ممتاز برزیلی از دام هایی سالم فرآوری می شوند و دلیل سالم بودن گاوها مهر بهداشت است که بعد از تولید، گوشت ها ممهور بدان می گردند و بعد وارد بازار می شوند.
دام هایی که در برزیل با هدف تولید گوشت ممتاز پرورش می یابند تماماً در سن جوانی کشتار شده و ذبح می گردند یعنی سنی بین ده تا بیست ماه بسته به نوع و نژاد دام ها. به بیانی دیگر گوشت هایی که با عنوان برزیلی مصرف می کنیم از جوان ترین دام ها بعمل آمده اند و همانطور که هرفردی می داند گوشت دام جوان لذیذ ترین گوشت و بهترین محصول زود پخت به حساب می آید.
یک دلیل محکم برای اثبات کیفیت این گوشت ها می توان همین سن دام ها باشد اما دلالیل محکمه پسند دیگری هم وجود دارند که به کیفیت بالای این گوشت ها گواه هستند و در ادامه آنها را ذکر می کنیم.
روند تولید گوشت برزیلی که بصورت منجمد عرضه می شوند بدین شکل است که دامها در مراتع برزیل پرورش یابند و بصورت طبیعی رشد کنند پس بی شک گوشت این دام ها ارگانیک است یا حداقل از گوشت دام های داخلی ارگانیک ترند زیرا مراتع سرسبز و وسیع جایی برای محرک های رشد نگذاشته اند و دلیلی وجود ندارد که این دامها از مواد افزودنی در رشدشان استفاده کنند.
گوشت های برزیلی تماماً بصورت یخ زده عرضه شده اند و بخاطر شیوه انجماد سریع کیفیت در گوشت حفظ می شود اما خوب است بدانید کخ اگر یخ زدایی خوب انجام نشود کیفیت از بین رفته و خونابه های بیشتری ترشح می شود پس باید یاد داشته باشید که این گوشت ها را به درستی یخزدایی کنید.
شیوه درست یخزدایی این است که کم کم و تدریجی یخ را در معرض دمای اتاق قرار دهید و بگذارید خود به خود یخ ذوب گردد. با این شیوه خونابه ترشح نشده در نتیجه مواد معدنی و پروتئین گوشت حفظ خواهند شد.
در کل تولید گوشت برزیلی امری ست که امروزه توسط معتبر ترین مراکز تولیدی صورت می گیرد و از طریق شرکت های بزرگی همچون مینروا به دست مشتریان می رسد.
درخصوص شرکت مینروا هم خوب است بدانید که روزانه بیش از یازده هزار راس دام در این مرکز ذبح می شوند و گوشت شان به بازار ارائه می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.